sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ofelia Market 9.5.2010 Helsingin kulttuuriareena Gloriassa!

"Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to shop."

Talvi on tuntunut lähes loputtomalta ja lumi ikuiselta, mutta tänäkin vuonna se kevät lopulta tulee ja tuo mukanaan jo neljättä kertaa järjestettävän Ofelia Marketin, Suomen tyylimarkkinoiden äidin. Valtakunnan värikkäimmät ja originaaleimmat myyjäiset levittäytyvät Helsingin kulttuuriareena Glorian kahteen kerrokseen äitienpäivänä 9.5.2010 klo 12:00-20:00 ja niiden ainutlaatuisesta tunnelmasta pääsee nauttimaan vaatimattomalla 2 euron sisäänpääsymaksulla.

Ofelia Marketin tyyliteemoja ovat edelleen BURLESKI, GOOTTI, LOLITA, RETRO, ROCK 'N' ROLL ja VINTAGE, ja myyjiksi on valittu teeman mukaista kirpputoritavaraa myyviä yksityishenkilöitä sekä tapahtuman henkeen sopivia tuotteita tarjoavia käsityöläisiä ja putiikkeja.

Kuten aiempinakin kertoina, myös toukokuun Ofelia Marketissa markkinapäivää siivittää viihdyttävä oheisohjelma, ihastuttavat pikkuyllätykset ja tietysti jo perinteeksi muodostunut huikea muotinäytös. Tapahtuman taustamusiikista huolehtii Ofelia Marketin oma DJ ja shoppailun uuvuttaman yleisön virkistämisestä yläkerran kahvio.

Yläkerrassa on myyntipöytien ja kahvilan lisäksi myös muuta viihdykettä, sillä vasemman käytävän perällä voi kuvauttaa itsensä Studio Saara Salmen erityisessä valokuvauspisteessä. Lahjakas ja luova Salmi on niittänyt mainetta muun muassa Atelieri O. Haapala - projektinsa myötä. Lisäksi molemmilla yläkerran käytävillä voi osallistua leikkimieliseen tyylivisaan, jossa oikein vastanneiden kesken arvotaan Minna Parikan, Tyra Thermanin/Punavuoren Putiikin ja modisti Fiona Timantin tarjoamia palkintoja.

TERVETULOA!

2 kommenttia:

  1. Hei, lähetin jokin aika sitten sähköpostia mutta vastausta ei kuulunut. Onko liian myöhäistä ilmoittautua mukaan marketille? :)

    VastaaPoista
  2. Hei Tiia!

    Suuret pahoittelut, ettemme kiireen vuoksi ole ehtineet vastata viestiisi. Kaikki myyntipaikat on valitettavasti varattu loppuun, mutta olet jonotuslistalla siltä varalta, että peruutuksia vielä tulee. Tervetuloa kuitenkin Ofelia Marketiin ostoksille ja nauttimaan tunnelmasta, vaikka pöytäpaikka jäisikin tällä kerralla saamatta!

    VastaaPoista