maanantai 28. kesäkuuta 2010

Ofelia Market Tampereella 21.8.2010!

Ofelia Market suuntaa ensi kertaa Helsingin ulkopuolelle elokuussa! Tampereen tunnelmallinen Yo-Talo toimii Ofelian Tampereen-kotina lauantaina 21.8.2010. Pöydät ovat nyt myynnissä - varaahan omasi ajoissa! Lisätietoa saat osoitteesta ofeliamarket@gmail.com. Myymään ovat tervetulleita kirpputoritavaran ja omien käsitöiden myyjät, kunhan tuotteet noudattelevat Ofelia Marketin tyylikategorioita. Niitä ovat burleski, gothic, lolita, pin-up, retro, rock 'n' roll ja vintage.

Tervetuloa mukaan luomaan syksyn värikkäimpiä tyylimarkkinoita!

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Tyhmä kysymys, mutta onko mahdollista tulla myymään käsityönä valmistamiaan tuotteita, vaikka ei olisi omaa yritystä/toiminimeä? Kuinka paljon pöytävuokra on?

    VastaaPoista
  2. Heissan Pinni ja anteeksi vastauksen viipyminen!

    Ofelia Marketiin voi ilman muuta tulla myymään käsitöitään, vaikkei olisikaan omaa yritystä tai toiminimeä. Tärkeintä on, että tuotteet sopivat Ofelia Marketin tyylikategorioihin (burleski / gootti / lolita / retro / rock 'n' roll / vintage). Tampereen pöytäpaikat on jo täytetty, mutta loppuvuodestahan on luvassa vielä kaksi Ofelia Marketia - Turussa ja Helsingissä. Ilmoitahan meille siis sähköpostiosoitteesi, niin lisäämme sinut postituslistallemme!

    VastaaPoista