maanantai 29. marraskuuta 2010

Ofelia Market 11.-12.12.2010

Vajaan kahden viikon kuluttua vuoden viimeinen Ofelia Market täyttää Helsingin kulttuuriareena Glorian satumaisella tunnelmalla - ja 50:llä myyntipöydällä! Tässä alla tapahtuman pyörryttävän pitkä (ja suurella vaivalla laadittu ja aakkostettu) myyjälista molemmille myyntipäiville:


MYYJÄT / LAUANTAI 11.12.2010

A

Aiju Salminen (Helsinki) - "Perjantaina syntyneet": Salmisen taidenäyttelyn värikkäät ja persoonalliset teokset ovat ihailtavissa ja ostettavissa molempien myyntipäivien ajan.

Ainokainen (Helsinki): "Ripaus nostalgiaa, kauhallinen kauneutta ja unelmia katettuna kestävälle pohjalle!" Ekomerkki Ainokainen tuo tapahtumaan runollisia ja leikkisiä asusteita ja vaatteita. Merkin takaa löytyvä suunnittelija Netta Kervinen ohjaa molempina myyntipäivinä Ofelia Marketin helmi-workshopia.

Ansa (Helsinki): Valikoitua vintagea ja ihania käsintehtyjä koruja.

Anythia-clothing (Tampere): Vintage-henkisiä naisten retrovaatteita ja asusteita.

B

Belle Modeste (Helsinki): Korsetteihin erikoistunut mittatilausliike myy tapahtumassa muun muassa Kiss Me Deadly-tuotemerkkiä, Anne Taintor -tuotteita, viuhkoja, Gio-sukkanauhasukkia, Belle Modesten kaulakorsetteja sekä poistuvia uniikkeja näytöksissä olleita vaatteita.

Bellerina Design (Helsinki): Ofelia Marketin toisen järjestäjättären, Päivyt Toivosen, suloisia käsintehtyjä asusteita, kasseja ja koruja.

Beyond Imagination (Helsinki): Herkullisia, lolita-aiheisia käsintehtyjä koruja ja asusteita.

Bijou Noir (Helsinki): ”Pieni koristelu on aina paikallaan.” Vintage-henkisiä hius-, rinta- ja hattukoruja sekä koristeltuja vanhoja nahkalaukkuja ja hattuja.

BonBon (Helsinki): "BonBon - koru kuin karkki!" Herttaisia ja herkullisia käsintehtyjä koruja, joiden lisäksi näytteillä taideteos ”Keisarilliset kahvikutsut”.

C

Cherise-clothing (Tampere): Näyttäviä retro- ja vintage-vaatteita ja -asusteita kohtalokkaille naisille.

D

Darling Starling (Helsinki)

E

Essin maailma (Espoo): ”Söpöjä juttuja söpöille tytöille!” Essi Paajasen suunnittelemia ja valmistamia persoonallisia koruja ja asusteita, joiden joukosta löytyy tuotteita myös miehisempään, androgyynisempään ja synkempään makuun.

Elisabeth (Helsinki): Valtava valikoima vintagea, kuten vaatteita, koruja ja asusteita, sekä käsintehtyjä pyhimysaiheisia tuotteita.

F

Fast 'n' Loud (Helsinki): Jos pidät rock'n'rollista, 40- ja 50-luvusta, hot rodeista, pin upeista ja old school -tatuoinneista, pidät varmasti myös Fast 'n' Loudin tuotteista!

First Crush (Helsinki): First Crush tuo katukuvaan paperin kauneutta. Käsin valmistetut, uniikit ja ekologiset design-laukut ja asusteet henkivät nostalgiaa ja tyyliä.

G

Genrewear (Espoo): Vintage- ja retrohenkisiä metallipurkkeja, mukeja, magneetteja, postikortteja, koruja ja ekokasseja uudistuotantona tai kirpputorilöytöjen inspiroimina.

Gloomy moon (Heinola): Suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluvat käsityönä valmistetut vaihtoehtotyyliset vaatteet, korut, asusteet ja kodintekstiilit.

H

Harakan Taivas (Helsinki): Suloinen ja sydämellinen second hand -liike, jonka tarjontaan kuuluu muun muassa vintagea ja käsintehtyjä koruja.

Herné (Helsinki)

Hippakauppa (Jyväskylä): Ihania ullakon aarteita, uutta ja vanhaa taloustarpeistoa sekä vintagehenkisiä koruja.

Hubawear by Hanna Sch... (Helsinki): "Ripaus fantasiaa, lusikallinen luksusta ja henkäys huumoria." Hubawear by Hanna Sch... toivoo, että korusi on sinulle aarre, joka säilyy suosikkina vuosia eteenpäin.


K


Keisarinviitta (Helsinki): Keisarinviitta tarjoaa kultaa ja kimallusta, tyyliä ja tylliä, höyhentä ja hepenettä, hauskasti ja hilpeästi. Joukossa myös ripaus rokkia ja räväkkyyttä.

Kica Li (Turku): ”Clothes and accessories with a little twist or a cherry on top.”

Kitsune (Helsinki): "Innovatiivistä muotoilua laadukkaista materiaaleista." Kitsune tuo tapahtumaan koruja ja korsetteja.

L

Lovelace Couture (Turku): Vintagella maustettuja, pin upilla kuorrutettuja ja burleskilla koristeltuja asusteherkkuja!

M

Miaudesign / Nina Saksman (Helsinki): "Innovatiivistä muotoilua laadukkaista materiaaleista." Miaudesign tuo tapahtumaan hiuskoristeita ja koruja.

Mirkka Metsola (Helsinki): Suunnittelijan omia vintage -aarteita 50-90-luvulta. Lisäksi design-tuotteina käsintehtyjä päähineitä, ihania asusteita nahasta ja villasta sekä yksittäisiä malliston mallikappaleita, edellisen sesongin alennettuja tuotteita ja muita ihanuuksia jopa -50%.

Molla Mills (Helsinki): Käsityönä valmistettuja jokatytön tarvikkeita, kuten virkattuja kakkupaperimattoja ja koruja.

Muusa / Saija Vainio (Turku): "Viehättävää, naisellista ja koreaa." Saija Vainio tuo tapahtumaan muun muassa suunnittelemiaan alusvaatteita, asusteita ja koruja.

N

Nini Van Deering (Helsinki): Myynnissä vaatteita suunnittelijan Steaming Siberia -näytöksestä sekä koruja Victorian horror loves Hollywood terror -mallistosta. Tarjolla myös rajoitettu erä silinterihattuja sekä aarteita vuosien varrelta, kaappien kätköistä.

Nunu (Helsinki): "Love of beauty is taste. The creation of beauty is art." (Ralph Waldo Emerson) Nunun pöydästä löydät käsintehtyjä uniikkikoruja ja hattuja, jotka ovat saaneet vaikutteita muun muassa Peter Panista ja Liisan seikkailuista Ihmemaassa.

P

Paprika! (Helsinki): "Hurmaavaa, huikentelevaista ja hauskaa!” Paprika! myy muun muassa uniikkeja käsintehtyjä asusteita, müssüköitä, tasseleita & pastieita, tassuttimia, koruja, käsinsidottuja muistikirjoja ja hirmiöitä.

Pienessä Sievässä (Järvenpää): ”Kotimaista käsityöosaamista uudella tyylillä!” Nahkaisia itsetehtyjä laukkuja ja erilaisia koristeita sekä itsetehtyjä kenkiä.

Pinkkis (Helsinki): "Hauskuus kuuluu kaikille!" Pinkkis valmistaa värikkäitä, ihmeellisiä ja hauskoja koruja ja pussukoita. joiden materiaaleina käytetään muun muassa japanilaisia nukkekotitarvikkeita, leluja, erikoisia kankaita ja vanhoja ikkunaverhoja.

Planet Ida (Tampere): "Söpöjä tuotteita sateenkaaren väreissä!" Planet Idan tuotteet ovat pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettuja söpöjä päivän piristäjiä, kuten leivoskoruja, pupu-pussukoita, kaulakavereita, asusteita ja paljon ihania ja värikkäitä vaatteita.

R

Rautakorento (Helsinki): "Menneiden aikojen koristeellista tyyliä ihannoivia tuotteita omalla designilla ja käsityönä." Rautakorennon taotuissa ja valetuissa koruissa mystiikka yhdistyy ripaukseen steampunkia.

S

Salamankantama (Järvenpää): ”Nouveau vintage meets modern tribal - mielikuvitushistoriaa ja tulevaisuuden retroa urbaaneille alkuasukkaille.” Käsityönä valmistettuja uniikkeja vaatteita ja asusteita sekä taidetta. Lisäksi Salamankantama loihtii paikan päällä kasvomaalauksia ja hennatatuointeja.

S

Sally Vanillan vaatekaappi (Helsinki): Helsinkiläinen burleskitähti Sally Vanilla myy vanhoja vintage- ja Japani-tyylisiä vaatteitaan.

Sanna Von Steam (Helsinki): "Steampunk- ja neo-viktoriaanis -vaikutteisia koruja sekä asusteita pienellä talven synkkyydellä maustettuna."

Skeletons in the cupboard (Espoo): Käytettyjä goottivaatteita kohtuulliseen hintaan.

Something Peculiar / Anna Kantanen (Vantaa): Kantasen tuotteet - korut, taidegrafiikka, keramiikka ja kaulaliinat - kulkevat taiteen ja muotoilun sekä oudon ja kauniin rajamailla.

Studio Saara Salmi (Helsinki): Saara Salmen erityinen kuvauspiste palvelee yleisöä molempien myyntipäivien ajan.

T

Tiisin' Design (Helsinki): ”Marilyn Monroe kohtaa Betty Boopin.” Tiisin' Design tuo tapahtumaan hurmaavia ja uniikkeja käsintehtyjä asusteita, päähineitä, pussukoita, laukkuja, koruja ja kollaaseja.

V

Vaudeville Boutique (Tampere): "Kaikki burleskikuningattaren ja pin-up-tähtösen herkullisimmat tarvikkeet!"

Veera Tamminen (Helsinki): "Rokokoon suloisuutta yhdistettynä rock'n'rollin särmään." Saduista, mystiikasta ja steampunkista vaikutteita saaneeseen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa keraamiset korut ja astiat.

VintagEija's (Turku): Vintagepukeutumisen erikoisliike ja ompelimo.

Vision-Limited (Helsinki): "Syötävän suloista!" Herkullisia koruja ja asusteita, kuten hiusrusetteja ja heijastimia.


MYYJÄT / SUNNUNTAI 12.12.2010

A

Aiju Salminen kts. lauantai

Ansa kts. lauantai

Autiotalo (Lahti): "Autiotalo - Tyyliä, Tunnetta & Asennetta." Vintage-vaatteita ja -asusteita sekä naisille että miehille. Lisäksi kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita.

B

Bellerina Design kts. lauantai

Beyond Imagination

Bijou Noir kts. lauantai

BonBon kts. lauantai

C

Charlotte Rhubarb (Espoo): "Pieni pala taikaa!" Disney-elokuvien ja Tim Burtonin inspiroimia hiuskoristeita ja koruja.

D

Darling Starling

E

Essin maailma kts. lauantai

F

Fast 'n' Loud kts. lauantai

Forget-Me-Not (Tampere): Forget-Me-Notin valikoimasta löydät alkuperäiset vintage-aarteet, ihanat kierrätyskankaista valmistetut vaatteet sekä mielenkiintoisimmat kotimaisten piensuunnittelijoiden tuotteet.

G

Genrewear kts. lauantai

H

Harajuku (Tampere) Nuoren suomalaisen ompelijattaren yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa laadukkaasti muun muassa kellomekkoja, tyllialushameita, keeppejä, lolitahameita ja muita persoonallisia vaatteita takeista päähineisiin.

Harakan Taivas kts. lauantai

Henna Rose (Helsinki): 1700-luvun ja naisellisuuden innoittamia koruja ja hiuskoristeita. "Käyttäisikö Marie Antoinette tätä?" Henna Rose kysyy itseltään joka kerta, kun hän tekee uuden korun.

Herné

K

Keisarinviitta kts. lauantai

Kica Li kts. lauantai

M

Mad Hattress (Helsinki): "Mad as a hatter but pretty as a picture!" Mad Hattress myy tapahtumassa käsintehtyjä minihattuja ja muita hiuskoristeita.

Mekkomania (Helsinki): "Mahtavimmat naistenvaatteet ja -asusteet menneiltä vuosikymmeniltä."

Mirkka Metsola kts. lauantai

Molla Mills kts. lauantai

N

Nini Van Deering

Nunu kts. lauantai

Nyoko (Helsinki): "Persoonallinen päästä varpaisiin!" Nyokon valikoimissa muun muassa hiuskoristeita, korsetteja, kangaskasseja ja pehmoeläimiä.

O

Olivia Rouge (Tampere): Vintage-henkisiin, uustuotantona valmistettuihin vaatteisiin ja asusteisiin perehtyvä tuotemerkki, jonka valikoimasta tyylikkäät neidit löytävät asuja niin arkeen kuin juhlaan!

P

Paprika! kts. lauantai

Pienessä Sievässä kts. lauantai

Pinkkis kts. lauantai

Planet Ida kts. lauantai

R

Rautakorento kts. lauantai

S

Salamankantama kts. lauantai

Sally Vanillan vaatekaappi kts. lauantai

Stranded things (Vantaa): "Outoja ihanuuksia, pitsiä ja mereneläviä." Viktoriaanishenkisiä ja satujen innoittamia käsitöitä, kuten kaulureita, neulatyynyjä, sukkanauhoja, hansikkaita ja koruja.

Studio Saara Salmi kts. lauantai

Susitaika (Kotka): Rintamamiestalossa toimiva pieni yritys, josta saa mittatilauksenakin tavaraa ommellen, kirjoen ja neuloen.

T

Tiisin' Design kts. lauantai

Titania's Aquarium (Helsinki): "Vintage chic in the kitchen." Retro-henkisiä kangaskasseja, essuja ja keittiöpyyhkeitä.

U

Utupuu (Helsinki): Kotimainen käsityö- ja taidekauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja mielikuvituksellisia, luonnosta ja kansanperinteestä inspiraatiota ammentavia tuotteita.

V

VintagEija's kts. lauantai

Vision-Limited kts. lauantai


Lisäksi mukana molempina päivinä useita yksityisiä kirpputorimyyjiä ja käsityöläisiä, joiden nimiä ei ole julkaistu yllä olevissa listoissa. Myyjälistoihin saattaa vielä tulla muutoksia! Peruutuspaikkoja voi tiedustella osoitteesta ofeliamarket[at]gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti