lauantai 13. marraskuuta 2010

Ofelia Market & Dressing Mimia Turussa ensi viikolla!

Valmistautukaahan tälläytymään talven säihkyvimpään pikkujoulujuhlaan, sillä jo ensi keskiviikkona 17.11. klo 18:00-01:00 Turun VPK:lla nautitaan cocktaileista, shoppailusta ja upeasta ohjelmasta Dressing Mimia goes Rocklesque '10 -tapahtuman myötä. Myös Ofelia Market saapuu paikalle ja tuo mukanaan joukon taidokkaita käsityöläisiä ja persoonallisia putiikkeja, jotka myyvät tapahtumassa tuotteitaan. Minimyyjäiset ovat osa tapahtuman myyntinäyttelyä, johon tulevat esille ja myyntiin myös illan huikeassa muotinäytöksessä nähtävät, turkulaisten suunnittelijoiden loihtimat luomukset. Lisäksi ohjelmassa on luvassa sirkusta, burleskia, musiikkia ja tanssia, joten kimallusta, väriä ja välkettä on taatusti tarjolla enemmän kuin yhdenkään tavaratalon jouluikkunassa!

MYYJÄT 17.11.2010

Alles Gute (Salo) - "Rakkaudesta kaikkeen kauniiseen!" Yksilöllinen ja ammattitaitoinen ompelimo, joka tuo tapahtumaan uustuotantona nykynaisen vartaloille valmistettua vintagea.

Bellerina Design (Helsinki) - Ofelia Marketin toisen järjestäjän, Päivyt Toivosen, somia ja värikkäitä käsintehtyjä tuotteita.

Black Clothing Hiiden (Turku) - "Tummanpuhuvien vaatteiden ateljé-ompelimo."

Forget-Me-Not (Tampere) - "Hauskoja pukineita hauskoille ihmisille!" Forget-Me-Notin valikoimasta löydät alkuperäiset vintageaarteet, ihanat kierrätyskankaista valmistetut vaatteet sekä mielenkiintoisimmat kotimaisten piensuunnittelijoiden tuotteet.

Heidi Gullberg / B-vintage (Turku) - "Vintagea artsylla otteella!" B-vintage -mallisto muodostuu vaihtelevasti 80-90 -lukujen vaatteista, kengistä ja asusteista, jotka Gullberg on jaotellut eri teemojen mukaan hauskoiksi, omanlaisikseen kokoelmiksi.

Iida Hämäläinen / Ida loves Frida (Turku) - "Manu Propria - Omakätisesti." Iida Hämäläinen on vasta Turkuun muuttanut taidekäsityöläinen, joka tuo tapahtumaan kukkia Frida Kahlolle, kansantarinoita, kummitusjuttuja, sydämen haikeutta ja kuvia keittiöstä.

Keisarinviitta (Helsinki) - naisten second hand -liike, jossa myös tuunataan ja uudistetaan.

Kica Li (Turku) - "Clothes and accessories with a little twist or a cherry on top."

Lovelace Couture (Turku) - "Vintage inspired, pin up flavoured accessory treats with a twist of shimmy and shake"

Mielikuvituskirahvi (Salo) - "Elämäniloisia vaatteita ja asusteita kierrätysmateriaaleista!"

salamankantama (Järvenpää) - "Nouveau vintage meets modern tribal." Salamankantama tarjoaa mielikuvitushistoriaa ja tulevaisuuden retroa urbaaneille alkuasukkaille korujen ja asusteiden muodossa.

Tiisin' Design (Helsinki) - "Marilyn Monroe kohtaa Betty Boopin." Tiisin' Design hurmaa ainutlaatuisilla, käsintehdyillä asusteilla, koruilla ja laukuilla.

unAnah (Orimattila) - uusia, uniikkeja tuotteita käytetyistä nahkavaatteista.

VintagEija's (Turku) - "Uusi, erilainen ompelimon ja vaateputiikin yhdistelmä naisille ja miehille."


MUISTATHAN VARATA MUKAASI KÄTEISTÄ OSTOSTEN TEKOA VARTEN!


Tapahtumaohjelmaan ja muihin lisätietoihin voi tutustua esimerkiksi Dressing Mimian virallisilla kotisivuilla ja Facebookissa. Lippuja voi ostaa joko Tiketistä (7€) tai ovelta (10 €). Pääsylipun hintaan sisältyy alkumalja ja syötävää! K-18.


Tapaamisiin talvisessa Turussa!


P.S. Illan aikana voitte nähdä myös meidät Ofelia Marketin emännät esiintymässä, kun duomme Adora nousee lavalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti