sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Viikko vain...


...ja pääsette vihdoinkin humputtelemaan Ofelia Marketiin! Tässä jo etukäteen hieman väri-iloa piristämään sunnuntaita edeltäviä pimeitä ja kylmiä talvipäiviä:

Viime viikkoina Ofelia Marketin julisteet ja lentolehtiset ovat ilmestyneet myös Helsingin katukuvaan, kun tuulta ja tuiskua uhmaten olemme kiertäneet levittämässä sanaa lähestyvistä tyylimarkkinoista.
Mutta so many places, so little time! Ihan kaikkialle emme mitenkään ehdi, eikä Joulupukkikaan – se saita, vanha äijä – viitsinyt lainata meille edes paria poroa ja tonttua avuksi mainosten jakeluun. Sen vuoksi pyydämmekin teitä, rakkaat blogimme lukijat, olemaan kilttejä (niin kuin ennen joulua kuuluukin olla) ja kutsumaan kaverinne mukaan markkinoille vaikkapa Facebookin kautta, lisäämään Ofelia Marketin flyerin blogiinne tai nettisivuillenne tai vinkkaamaan tapahtumasta tuttavillenne ihan kasvokkain! Palkkioksi saatte hyvän mielen ja ikuisen kiitollisuutemme (ja ehkä myös paljon joululahjoja, mikäli Joulupukkia/Joulupukkiin on uskominen).


Kiitos ja markkinoilla tavataan!

1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat teistä taas jälleen kerran! Olette molemmat niin kauniita ja kuvauksellisia. Kamera taitaa rakastaa teitä! <3

    VastaaPoista