tiistai 3. joulukuuta 2013

Ofelia Market tulevana sunnuntaina!


Kamala kiire ja kaaos. Miten tässä nyt taas näin kävi? Tämän viikon sunnuntaina järjestetään jo yhdestoista Ofelia Market ja samalla vietetään tapahtuman 5-vuotissynttäreitä. Luulisi, että näiden vuosien aikana olisimme jo oppineet supertehokkaiksi tapahtumajärjestäjiksi. No, ei ihan. Täällä sitä taas stressataan ja valvotaan öitä, juostaan/liukastellaan ympäri kaupunkia, levitellään mainoksia räntäsateessa, kirjoitellaan sähköposteja sekuntikellon kanssa – ja toivotaan, että olisi edes yksi viikko, päivä tai edes tunti lisäaikaa.

Kun aikaa ei ole, sitä täytyy luoda. Senpä vuoksi delegoimme nyt hieman tapahtumajärjestämisen iloja teillekin, hyvät lukijamme. Tässä alla näette tämän vuoden Ofelia Marketin oikein komeat flyerit, jotka täytyisi saattaa mahdollisimman monen silmäparin ulottuville. Olkaa siis niin kovin kiltit ja levittäkää Ofelia Marketin sanaa ja kuvaa tämän viikon aikana sosiaalisessa mediassa kuin rotat ruttoa! Palkkioksi saatte hyvän mielen ja kauniin kiitoksemme.


Klikkaa kuva isommaksi, lataa ja jaa!
Klikkaa tämäkin kuva isommaksi, lataa ja jaa!
 

Ofelia Marketin myyjät, esiintyjät ja yhteistyökumppanit esitellään tässä blogissa vielä myöhemmin tällä viikolla, joten älkää karatko kauas – enintään tänne tai tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti