sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ofelia Marketin myyjät 10.-11.12.2011

Vajaan kahden viikon kuluttua 10.-11.12.2011 Kulttuuriareena Gloriaan myyntipöytänsä pystyttävät...

AddDrama! accessories
(Tampere): Vintagen hurmaa ja arjen glamouria romanttisissa uusiokoruissa. VAIN LAUANTAINA

Alles Gute (Sauvo): Retrokankaisia asuja lapsille ja runsaasti vintagea sekä naisille että miehille.

Armella (Helsinki): "My tiny walk-in closet." Valikoitua vintagea moneen makuun.

Arx Rosarum (Jyväskylä): Vintage- ja viktoriaanishenkisiä käsintehtyjä koruja.

Bellerina Design (Helsinki): Ofelia Marketin toisen järjestäjättären, Päivyt Toivosen, suloisia käsintehtyjä asusteita ja koruja.

Bettie Blackheart (Helsinki): "Kurvittarille kirppislöytöjä!" Myytävänä muun muassa burleskitaiteilija Bettie Blackheartin esiintymisasuja, vintegea, tasseleita, Helsinki Burlesque Festival -tuotteita ja muita erikoisuuksia. VAIN SUNNUNTAINA

Cloudberry Lady (Hämeenlinna): Suloisia prinsessavaatteita ja -asusteita lolitoille ja muille arkielämän satuolennoille.

Darling Starling (Helsinki): Dramaattisia eläinaiheisia koruja ja asusteita.

Essin maailma (Espoo): "Söpöjä juttuja söpöille tytöille!"

evergreen garderobi (Turku): Second hand -löytöjä tyylittelijän garderobiin. VAIN LAUANTAINA

Farrandia (Vantaa): "Olipa kerran..ja nyt se on kuin koru."

Fast'n'Loud (Helsinki): "Swingin' and Rockin' Shop Deluxe!"

Fiona Timantti (Helsinki): Vintagea henkivät, ajattoman tyylikkäät ja korkeatasoiset päähineet ja asusteet.

gTIE (Helsinki): Kotimaisvalmisteinen kaulavaatemerkki miehille ja naisille. Kravatin- ja rusetinkorvikkeiden, plastroneiden, naisellisten kaulakkeiden, huivien ja huppujen lisäksi valikoimista löytyy rohkeampia radikaalimalleja nahasta ja teräksestä sekä hopeisia vartalo-, korva-, olkapää- ja hiuskoruja.

Harajuku (Tampere): "Nuorekkaan ja persoonallisen pukeutujan vaatehtimo."

Herné (Helsinki): "Uniikkeja asusteita pikantein yksityiskohdin!"

House of Simone (Kangasala): House of Simone -tuotteet syntyvät idean ja oivalluksen myötä usein materiaalista joka on jo elänyt yhden elämän.

Hyvä Rouva (Helsinki): Koruja, pipoja ja pussukoita sekä vintagea L- ja XL-kokoisille. VAIN SUNNUNTAINA

Ida loves Frida - salaiset, ihanat taidekäsityöni (Turku): "Tuo outo puutarha." Grafiikkaa, kukkia ja pyhimyksiä.

Ikioma (Helsinki): "Suomalaista eco-designia!" Koruja kierrätyspaperista.

I-No (Helsinki): Kauniita ja herkkiä koruja.

Julia Tuulensuu (Helsinki): "Pretty and Deceitful!" Nahkaisia korva- ja hiuskoruja, virkattuja bikineitä ja koruja, pikkulaukkuja ja paljon muuta.

Kauemmin (Tampere): Kauemmin on suunnitteluprojekti, jonka tavoitteena on jatkaa jo olemassa olevan materiaalin elämää, tuottaen kekseliäitä, tyylikkäitä ja eettisiä tuotteita.

Keisarinviitta (Helsinki): "Ripaus rokkia, säihkettä ja säpinää, tyyliä ja tylliä - näistä on Keisarinviitan valikoima tehty!"

Kitsune (Helsinki): Ihania talvisia koruja ja säihkyviä heijastimia. VAIN LAUANTAINA

Lovelace Couture (Turku): Pin up -tyylisiä asusteherkkuja ripauksella burleskia ja hyppysellisellä vintagea! VAIN SUNNUNTAINA

Lumimarja (Helsinki): Ofelia Marketin toinen järjestäjätär, Lumimarja Wilenius, tuo myyntiin muun muassa vanhaa vaatevarastoaan ja Petite Florence -nimisen mallistonsa käsintehtyjä kukkapantoja, joista jokainen on yksilö.

Maeve ♥ second hand (Oulu): Kierrätysmateriaaleista valmistettuja asusteita ja tekstiilejä sekä mahtavia second hand- ja vintage-löytöjä niin kotiin kuin persoonallisen pukeutujan iloksi.

Mae Westin aarteet (Karkkila/Helsinki): Mae Westin yliampuvuus kohtaa David Lynchin outouden ja makaaberi huumori elegantin kitschin. Myynnissä muun muassa vintagea sekä itsetehtyjä päähineitä, koruja ja pienoisfiguureja.

Miau Design (Helsinki): Pin up -henkisiä hius- ja rintakoruja höyhenistä ja Swarovski-kristalleista. VAIN LAUANTAINA

Miia Magia Design (Helsinki): Miia Magia Design valmistaa tuotteensa 100% käsityönä Suomessa kaikille yksilöllisille pukeutujille, jotka haluavat maustaa tyyliään laadukkailla asusteilla!

Milla Leppälahti (Helsinki): Rakkaudella tehtyjä lolita-, gootti- ja ruokakoruja sekä koristeita ja asusteita.

Moffo VintageHybrids (Helsinki): Kokoelma vintagea ja itsetehtyjä vaatteita.

Molla Mills (Helsinki): "Virkattuja ihanuuksia!" VAIN LAUANTAINA

MoodForHoop (Helsinki): "Hoop like no one´s watching!" Käsintehtyjä suomalaisia 20 mm:n ja 25 mm:n vanteita ja suojia hooppailuun. VAIN LAUANTAINA

My Oddities (Helsinki): "Gothic, Lolita, Fantasy, Morbid...where the sweet and sour co-mingle." VAIN SUNNUNTAINA

Nitrobabe (Tampere): Räväköitä, mutta - ah - myös niin perinteitä kunnioittavia rock´n´roll vaatteita ja asusteita kaikille Ihanille naisille!

Noora Tiainen (Helsinki): Sulkakoruja ja -hiuskoristeita sekä Polypro -hoopdance-vanteita. VAIN LAUANTAINA

Olivia Rouge (Tampere): Olivia Rouge luo luksusta arjen keskelle ja saa naisen kuin naisen näyttämään juhlien keskipisteeltä! Valikoimissa kellomekkoja ja muita vaatteita sekä koruja, hiuskoruja, rintakoruja, saumasukkia ja laukkuja. VAIN LAUANTAINA

Ornare (Helsinki): ”Leikkiminen ei lopu lapsuuteen.” Kierrätysmateriaaleja kunnioittavia leikkisiä, omaperäisiä ja hauskoja koruja, jotka haastavat mauttomuuden rajoja.

Paprika! (Helsinki): "Hurmaavaa, huikentelevaista ja hauskaa - extra-kimallusta elämään, lisää värejä ja hyvää tuulta!"

Pinkkis (Helsinki): "Koska hauskuus kuuluu kaikille." Hauskoja koruja ja pirteitä pussukoita huolella valituista materiaaleista.

Planet Ida (Tampere): "Sateenkaaren värit söpöissä tuotteissa!" Planet Idan tuotteet ovat pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettuja söpöjä päivän piristäjiä.

Pusuhippa (Helsinki): Kierrätysmateriaaleista tehtyjä koruja ja asusteita.

Royal b*tch craft shop (Sipoo): "Kustomized Crafts for Cool Kids!" Yksilöllisiä käsitöitä, neulottuja, huovutettuja ja magnetisoituja pikku esineitä, kustomoituja kestovaippoja, ruokalappuja ja vauvojen leluja.

Saana Salama (Helsinki): Myynnissä muun muassa mekkoja ja kenkiä sekä käsintehtyjä päähineitä.

Salamankantama (Järvenpää): Uniikit luontoaarteista ja kierrätysmateriaaleista käsityönä valmistetut korut, asusteet ja hiuslaitteet draamakuningattarille, keijuprinsessoille, merirosvoruhtinattarille ja muille oman elämänsä jumalattarille. Lisäksi tarjolla kasvomaalausta!

Sanna Von Steam (Helsinki): "Modern steampunk with a deadly twist." Valikoimissa muun muassa taskukellokoruja, kuolettavia cameoita sekä asusteita ja vaatteita. Lisäksi Sanna Von Steam toimii Ofelia Marketin steampunk -asustetyöpajan ohjaajana molempina markkinapäivinä.

Susitaika (Kotka): "Kaikkea kaunista!" Kirjottuja ja ommeltuja tuotteita sekä koriste-esineitä.

Katri Prusila / Tao Bazar (Helsinki): Käsintehtyjä keijukaismaisia ja värikylläisiä asusteita ja koruja. Lisäksi myynnissä eettisesti tuotettua tuontitavaraa Nepalista. VAIN LAUANTAINA

Tiisin' Design (Helsinki): Tiisin' Designin hurmaavissa tuotteissa Betty Boop kohtaa Marilyn Monroen.

TOHONO (Helsinki): Näyttäviä ja persoonallisia, käsintehtyjä asusteita nahasta. VAIN SUNNUNTAINA

Troublemaker Trading (Salo): Käsinpunotut korut ja ketjut koruteräksestä miehille sekä naisille. VAIN SUNNUNTAINA

Tyra Therman (Helsinki): Tyra Thermanin herkulliset alusasut ja asusteet ovat leikkisiä ja laadukkaita. Silkin, bambun sekä glitterin koristamat tuotteet ilahduttajat joulunodottajaa.

Zefora Creations (Helsinki): Uniikkeja lolitamaisia koruja! VAIN LAUANTAINA

Lisäksi mukana molempina päivinä yksityisiä kirpputorimyyjiä ja käsityöläisiä, joiden nimiä ei julkaista. Myyjälistoihin saattaa vielä tulla muutoksia! Peruutuspaikkoja voi tiedustella osoitteesta ofeliamarket[at]gmail.com.

2 kommenttia:

 1. Huikee lista mitä mielettömämpiä myyjiä! En malttais enää odottaa! Onneksi olen "sidottuna" oman pöydän takana, etten ihan koko aikaa voi olla shoppailemassa!

  ♥ Raisa/Pinkkis
  www.pinkkis.fi
  www.pinkkisfun.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tuli muuten jatkoa ajatellen mieleen että olisi hyvä jos väleissä olisi aakkoset jaksottamassa kuten tuossa jossain aiemman tapahtuman myyjälistauksessa on.. selkeyttää lukemista todella paljon, hätinnä jaksoin lukea listan loppuun asti. :)

  VastaaPoista