perjantai 2. joulukuuta 2011

Osallistu kilpailuun ja voita!

Kolme vuotta ja kahdeksan Ofelia Marketia - sitä on syytä juhlia! Juhlan kunniaksi julistammekin pienen kilpailun...

Meille järjestäjille on ensimmäisestä Ofelia Marketista alkaen ollut erityisen tärkeätä toteuttaa tapahtumaa omaa osaamistamme mahdollisimman paljon hyödyntäen. Halusimme luoda talkoo- ja tee-se-itse -henkisen tapahtuman, joka jaksaisi kerta toisensa jälkeen innostaa sekä meitä järjestäjiä että yleisöä. Tapahtumamme flyereista on muodostunut eräänlainen peili, jonka kautta haluamme heijastella Ofelia Marketin moninaisia puolia ja vaihtuvia teemoja. Tapahtumajärjestämisen hauskimpia ja luovimpia osuuksia on ollutkin flyereiden tekeminen - teeman ja värimaailman valitseminen, kuvausasujen ja rekvisiitan suunnittelu sekä riemukkaat (ja usein uuvuttavat) kuvaussessiot. Varsinaisen visuaalisen toteutuksen takana on järjestäjäparini Päivyt, joka valokuvaamisen lisäksi on uutterasti istunut tuntikausia kammiossaan koneen ääressä ja tehnyt sen kaikista haastavimman ja työläimmän osuuden.

Alla näet kaikkien Ofelia Market -tapahtumien flyerit, jotka ovat ensimmäistä lukuun ottamatta kaksipuolisia. Flyerit on nimetty tapahtuman järjestysnumeron mukaan. Kerro meille, mikä näistä flyereista on sinun suosikkisi, niin voit voittaa ilmaisen sisäänpääsyn itsellesi ja viidelle kaverillesi Ofelia Marketiin 10.-11.12.2011! Arvomme kaksi palkintoa. Lisäksi jaamme yhden bonuspalkinnon, jota voit tavoitella kertomalla, miksi valitsit suosikiksesi juuri sen tietyn flyerin. Parhaan/liikuttavimman/ihanimman/imartelevimman/kriittisimmän perustelun kirjoittanut saa palkinnoksi ilmaisen sisäänpääsyn itselleen ja kahdelle kaverilleen Ofelia Marketiin 10.-11.12.2011.

ÄÄNESTYSOHJEET:

1. Valitse suosikkisi alla olevista flyereista.

2. Lähetä vastauksesi (suosikkiflyerisi järjestysnumero) osoitteeseen ofeliamarket@gmail.com ja kirjoita viestin otsikoksi "Kilpailu". Kerro meille myös nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, niin saamme sinuun tarvittaessa yhteyden. Emme käytä tietoja muihin tarkoituksiin!

3. Jos haluat kisata myös bonuspalkinnosta, kerro viestissäsi, miksi äänestämäsi flyer on suosikkisi. HUOM! Koska haluamme olla reiluja ja tasapuolisia, sama henkilö ei voi voittaa sekä arvonnassa että bonuskilpailussa.

Kilpailuaikaa on 6.12.2011 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti!1.
2.

3.

4.

5.

6.
7.

8.


Onnea kilpailuun!

1 kommentti: