torstai 8. joulukuuta 2011

Rumpujen pärinää...

Julistimme viime viikolla pienen kilpailun, jossa pyysimme teitä äänestämään suosikkianne kaikista Ofelia Marketin flyereista. Vastauksia tuli ilahduttavan monta ja tässä äänestyksen tulos:

Miss Mainos: Flyer nro 8
1. Perintöprinsessa: Flyer nro 5
2. Perintöprinsessa: Flyer nro 3 ja Flyer nro 7 (jaettu 3. sija)

Osallistuneiden kesken arvottiin kaksi palkintoa, joiden voittajat saavat itselleen ja viidelle kaverilleen ilmaisen sisäänpääsyn Ofelia Marketiin 10.-11.12.2011. Lisäksi palkitsimme parhaan perustelun bonuspalkinnolla, joka sisältää ilmaisen sisäänpääsyn voittajalle ja kahdelle kaverille. Olisimme halunneet jakaa bonuspalkintoja enemmänkin, sillä oli todellinen haaste valita paras perustelu kaikkien niiden liikuttavien, nokkelien, runollisten ja rehellisten tekstien joukosta. Valitsimme voittajaksi kuitenkin tämän perustelun, sillä se muistutti meitäkin siitä wau-fiiliksestä, jonka saimme kolme vuotta sitten avatessamme ensimmäisen Ofelia Marketin ovet:

"Kaikki Ofelian flyerit ovat tietysti ihania, eikä yksikään ole mielestäni epäonnistunut. Ykkönen on kuitenkin ylitse muiden sillä se muistuttaa siitä wau-fiiliksestä mikä tuli kun tutustui tapahtumaan ensimmäistä kertaa. Kerrankin joulumyyjäiset, missä ei ole niitä iänkaikkisen samoja kynttilämyyjiä, sinappikippoja ja tätien askartelemia "hassuja" huopahattuja vaan asioita mistä on oikeasti hyötyä ja joita kehtaa ostaa lahjaksi! On ollut kiva seurata, miten tapahtuma on kehittynyt ja jaksanut porskuttaa vuodesta vuoteen. Kiitos ofelialaiset, Gloriassa nähdään jälleen. :)"

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitokset kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti