perjantai 4. toukokuuta 2012

Kesä kohisten tulevi...


Ofelia Market nautiskeli tänä vuonna harvinaisen pitkistä talviunista - ja mitä suloisia ja makeita unia ne olivatkaan! Nyt on kuitenkin aika herätä ja tehdä unista totta, nimittäin...

Ofelia Marketilla on kunnia olla mukana Tampereen Juhannuslaituri -tapahtumassa 22.6.2012. Luvassa on viehättävää vanhan ajan tunnelmaa - tanssia, musiikkia, sirkusta, burleskia ja kesäyön taikaa. Ofelia Market tuo tapahtumaan oman ripauksensa muun muassa muotinäytöksen ja erityisen myyntipisteen muodossa. Tapahtuma on ainutkertainen ja toteutetaan YLE:n Juhannusjuna-ohjelmaa varten. Tervetuloa viettämään vaihtoehtoista juhannusta keskelle kesäistä Tamperetta!

Juhannuslaituri on kuitenkin vasta alkua Ofelia Marketin kiireiselle kesälle, sillä seuraavat varsinaiset markkinat järjestetään 25.8.2012 klo 12-18 Tampereen Yo-Talolla. Myyjähaku päättyy 6.5. ja valitut myyjät julkistetaan toukokuun aikana. Etsimme myös parhaillaan tapahtumaan esiintyjiä, joten ota yhteyttä pikimmiten, mikäli olet kiinnostunut nousemaan Ofelia Marketin lavalle!

Kerromme tulevista tapahtumista lisää kevään aikana, joten pidähän korva kiinni simpukassa! Uusimmat uutiset löydät myös Ofelia Marketin Facebook-sivulta.

 
Edward Hughes: Midsummer Eve


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti