tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ofelia Marketin myyjät 25.8.2012

Elokuussa siintävä Ofelia Market tuntuu näinä kesäkuun ensimmäisinä päivinä vielä kovin kaukaiselta. Pitkä (ja silti joka vuosi ihan liian lyhyt) kesä on vasta alussa ja ajatus sen loppumisesta ei vaan millään mahdu sinne hellehatun alle. Toisaalta on vain asennekysymys, pitääkö elokuuta alkusyksynä vai loppukesänä. Meille Ofelia Marketin järjestäjille elokuu on ehdottomasti vielä kesää - ja Ofelia Market yksi sen kesän kohokohdista! Ennen kuin mekin kirmaamme kukkaniityille, tässä teille tulevien markkinoiden myyjälista:

MYYJÄT 25.8.2012


Alles Gute Vintage (Sauvo): "Jokaiselle jotakin!" Vintagea naisille ja miehille, hattuja - laukkuja ja jalkineita 1900-1970 -luvuilta sekä muun muassa 50-luvun kaavoilla valmistettuja repromekkoja.

Arx Rosarum (Jyväskylä): Jugendin mystiikkaa, art decon kimallusta ja viktoriaanisen ajan romantiikkaa käsintehdyissä pukukoruissa.

Bang Bang Fruit (Kuopio): Asusteita ja hiuskoruja rock-asenteella.

Bellerina Design (Helsinki): Ofelia Marketin toisen järjestäjätär, Päivyt Toivosen dramaattisia valokuvia, postikortteja ja printtejä.

BlackFairytale (Kuopio): "Synkän kaunista!" Jalometalli- ja korumuotoilija Henna Karikummun hopeakoruja.

Cherise
(Tampere): "Vintage inspired couture!" Burleski-, pin up- ja vintage-henkiset vaatteet ja asusteet kohtalokkaille naisille.

Crème de la Garderobe (Salo): Valikoidut lolitahepenet ja vaatekaappien aarteet kirppistyttöjen kokoelmista.

Essin maailma (Espoo): ”Söpöjä juttuja söpöille tytöille!” Essin maailman takaa löytyvä käsityötaiteilija Essi Paajanen toimii myös Tampereen Ofelia Marketin Cute & Kitchy -workshopin emäntänä.

Evil Dressmaker (Tampere): Steampunk-, pin up- ja vintage-asut persoonallisille pukeutujille.

Funky Monkey Retro Shop (Tampere): Värikäs valikoima retrovaatteita ja -asusteita!

Gloomy Moon (Heinola): "Vaihtoehtotyylistä risainia & disainia!"

Harajuku (Tampere): "Nuorekkaan ja persoonallisen pukeutujan vaatehtimo!"

House of Simone (Tampere): "Kierrätyksen uniikki ote - funkyä, kinkyä ja rokkenrollia!" Koruja, asusteita, vaatteita ja sisustusta asenteella.

Humbugi Asuste (Tampere): Kierrätysnahasta ja -kankaista valmistettuja laukkuja, kukkaroita, rannekkeita ja damaskeja.

Kallomaija (Tampere): Kallomaijan rock-henkiset vaatteet, asusteet ja nuket ovat suomalaista käsityötä.

Kurvien Viemää (Tampere): "Menneisyyden mekot mittojesi mukaan!"

Kuusade (Tampere): Herkulliset sekä kauniit teokset niin päälle, pöydälle kuin matkaankin.

Lumimarja (Helsinki): Ofelia Marketin toinen järjestäjätär, Lumimarja Wilenius, tuo myyntiin muun muassa vanhaa vaatevarastoaan sekä Petite Florence -nimisen mallistonsa käsintehtyjä ja uniikkeja kukkapantoja ja -asusteita. 

Mama's Little Factory (Tampere): "Suloista, ihanaa ja vähän hyödyllistäkin!" Mama's Little Factory tehtailee suloisia hiusasusteita, kaulakoruja, korviksia, pussukoita, kukkaroita, piensisustustuotteita, koristeita, ja torkkupeittoja.

My Oddities (Helsinki): "Cute and morbid!" Muun muassa polymeerisavesta valmistettuja käsintehtyjä koruja. 

Olivia Rouge (Tampere): 20-50-lukujen inspiroimana mekkoja ja asusteita ihanille naisille. 

Planet Ida (Tampere): "Sateenkaaren värit söpöissä tuotteissa!" Planet Idan tuotteet ovat pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettuja söpöjä päivän piristäjiä. Pue siis kaulakaveri kaulaan ja tuo sillä iloa itsellesi ja muille! 

Sanna Von Steam (Helsinki): "Modern steampunk with a deadly twist!" Steampunk- ja neo-viktoriaanis -vaikutteisia koruja ja asusteita.

Sir Roi (Riihimäki): Männävuosien kauhuglamööriä, edesmenneitä runoilijoita ja verenhimoisia naisia! Riipukset ja rintakorut erilaiseen makuun.

Tiina Talvikki (Salo): "Muotia metsänneidoille!" Romanttista ja luonnonläheistä naistenmuotia uniikkikappaleina ja piensarjoina.

Vaudeville Boutique (Tampere): "The Most Delicious!" Vintagetyyliä ja suomalaista designia.

Veterok (Tampere): "Kirjoja taiteilijalta toiselle!" Myynnissä muun muassa antiikki- ja vintage-henkisiä, luonnonläheisiä kirjansidontatuotteita, kuten luonnoskirjoja, vihkoja ja miniatyyrikirjakaulakoruja.

Örkki (Kuopio): "Hurrrrjan ihania Örkki-tuotteita kierrätysmatskuista!" Örkit ovat hurjan-hassun-hauskoja, ihania sekä hellyttäviä otuksia jotka asuvat mielikuvituksen kujilla ja luovuuuden laaksoissa. Örkit syntyvät hyvätuulisuudesta ja niiden tarkoituksena on piristää sekä luoda hymy kasvoillesi. Hankkimalla Örkki tuotteen et saa vain hymyä ja hyvää mieltä itsellesi vaan tuet myös mielikuvituksellista muotoilua sekä kierrätysideologiaa.

Lisäksi mukana yksityisiä kirpputorimyyjiä. Myyjälistoihin saattaa vielä tulla muutoksia! Peruutuspaikkoja voi tiedustella kesän aikana osoitteesta ofeliamarket[at]gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti