keskiviikko 15. elokuuta 2012

Osallistu arvontaan Facebookissa ja voita!


Hui, enää kymmenen päivää Tampereen Ofelia Marketiin! Päätimme sen kunniaksi järjestää pienet arpajaiset Facebookissa ja saada samalla mahdollisimman monet tietoisiksi tulevasta tapahtumasta. Jos haluat auttaa meitä levittämään sanaa Ofelia Marketista ja osallistua arvontaan, mene Ofelia Marketin Facebook-sivulle ja lue osallistumisohjeet aikajanalta löytyvästä julkaisusta.

Koska jaettu ilo on kolminkertainen ilo, arvomme yhteensä kolme palkintoa: Yksi onnekas saa Tampereen Ofelia Marketiin ilmaisen sisäänpääsyn + 10 euron lahjakortin, toinen ilmaisen sisäänpääsyn + erityisen tuotepalkinnon ja kolmas ilmaisen sisäänpääsyn itselleen ja kolmelle kaverilleen.

Arpajaiset päättyvät keskiviikkona 22.8. klo 24:00 ja onnettaren suosikeille ilmoitetaan voitosta torstaina 23.8. Arvontaan voi osallistua vain Facebookissa.

Onnea matkaan!


P.S. Olethan muistanut kutsua Facebook-kaverisi mukaan markkinoille Tampereen Ofelia Marketin tapahtumasivun kautta?2 kommenttia:

  1. Käytännön syistä arvontaan voi osallistua valitettavasti vain Facebookissa. Lupaamme kuitenkin, että järjestämme taas jatkossa kampanjoita myös Facebookiin kuulumattomille!

    VastaaPoista