tiistai 25. syyskuuta 2012

Seuraava Ofelia Market Helsingissä 9.12.2012!


9.12.2012 ei olekaan ihan mikä tahansa sunnuntai - se on todellinen merkkipäivä, sillä silloin juhlitaan 4-vuotiasta Ofelia Marketia kymmenensien (onkohan tuo edes oikea sana?) markkinoiden muodossa! Tapahtuma järjestetään Ofelia Marketin rakkaassa syntymäkodissa eli Helsingin kulttuuriareena Gloriassa klo 12-18 ja koska markkinat ovat tällä kertaa osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa, sisäänpääsy on kävijöille ILMAINEN!

Tapahtuman viralliset tyyliteemat ovat vanhat tutut BURLESKI, GOOTTI, LOLITA, RETRO, ROCK 'N' ROLL, STEAMPUNK ja VINTAGE, vaikka myyntiin hyväksytään toki muunkinlaisen vaihtoehtoisen estetiikan mukaisia tuotteita. Tapahtuman erityisenä vaihtuvana teemana on tällä kertaa kiehtova Dia de los Muertos, joka näkyy muun muassa tapahtuman ohjelmassa. Joulukuun Ofelia Marketissa on luvassa myös jännittäviä uudistuksia, joista lisää myöhemmin... Myyjät ja tapahtumaohjelma julkistetaan lokakuun aikana.

Myyjähaku joulukuun Ofelia Marketiin on nyt käynnissä ja päättyy 14.10.2012. Jos haluat hakea myyjäksi tapahtumaan tai ilmoittautua postituslistallemme, kirjoita meille osoitteeseen ofeliamarket@gmail.com. Myyjiksi voivat hakea tapahtuman tyyliteemojen mukaisia tai niitä sivuavia tuotteita tarjoavat kirpputorimyyjät, käsityöläiset, suunnittelijat ja putiikit. Tällä kertaa toivomme hakemuksia etenkin myyjiltä, jotka kauppaavat ensisijaisesti miesten tuotteita tai kohtuuhintaista kirpputoritavaraa!

Hop, hakemaan!Kas, siinähän taitaa olla iloisia Ofelia Marketin kävijöitä!

P.S. Koska sosiaaliset mediat ovat niin kovin hip ja pop, Ofelia Market löytyy nyt myös Pinterestistä ja Twitteristä, vanhaa tuttua Facebookia unohtamatta!


2 kommenttia:

 1. Jee! Gloriassa nähdään!

  <3 Raisa

  VastaaPoista
 2. "...4-vuotiasta Ofelia Marketia kymmenensien (onkohan tuo edes oikea sana?)..."

  Se on "kymmensien". ;)

  Mutta jes! Pitäisiköhän sitä uskaltautua ihka ensimmäistä kertaa Ofeliaan...? :D

  VastaaPoista